

Populiariausias modelis, skirtas gaminti maistą didesnėms šeimoms ir draugų kompanijoms (iki 10 asm.) Puikus pasirinkimas privataus namo kiemui, kotedžo terasai ar sodybai. Su šiuo modeliu iškepsite 20 mėsainių, 2 kiaulienos mentes, 4 viščiukus, 6 kg kalakutą, 10 jautienos antrekotų , 36 cm skersmens picą. Šis modelis leis mėgautis visais Kamado BONO privalumais, nes jis gali būti komplektuojamas su dauguma kepsninės priedų. Rūkote žuvį , kepate duoną, skrudinate kepsnį? Su Kamado BONO tai itin paprasta!
TECHNOLOGIJAŠiuolaikinės KAMADO tipo kepsninės gaminamos iš įvairiausių medžiagų, pvz., karščiui atsparios keramikos ir kitų ugniai atsparių medžiagų, terakotos – tradicinės poringos degtos keramikos iš natūralaus molio, arba portlandcemenčio ir smulkintų lavos akmenų mišinio. Kepsninės paviršius taip pat gali labai skirtis. Jis gali būti padengtas blizgia keramine glazūra, dažais, dekoratyviniu faktūriniu tinku arba keramine mozaika. Šiuolaikinė keramika ir ugniai atsparios medžiagos apsaugo kepsninę nuo skilinėjimo. |
![]() |
![]() |
KŪRENIMASPaprastai KAMADO kepsninėms naudojamos anglys (nors pasitaiko dujomis kūrenamų arba elektrinių KAMADO tipo modelių). Medžio anglys nepalieka daug pelenų, skirtingai nei anglies briketai jos neturi priemaišų, galinčių pakeisti ar iškreipti gaminamo maisto skonį. Medžio anglys gali būti gaminamos tausojant aplinką, t. y. taikant šakninių atžalų auginimo būdą, o svarbiausia, kad ant medžio anglių iškeptas maistas skleidžia natūralų laužo aromatą. |
NAUDOJIMASKeraminė kepsninės konstrukcija leidžia ilgai išsaugoti karštį ir pasiekti iki 400 °C kepimo temperatūrą. Taip pat KAMADO kepsninėse galima labai tiksliai reguliuoti oro srautą bei temperatūrą, todėl šio tipo kepsninės yra labai panašios į malkomis kūrenamas krosnis ir jose galima kepti bei skrudinti maistą tokiu pat būdu kaip ir įprastoje orkaitėje. KAMADO kepsninės skirtos ne tik mėsai kepti ar rūkyti, jose galima paruošti picą, sausainius, pyragus ir duoną. |
![]() |
![]() |
DALYSKAMADO kepsninės karkasas keraminis, jo viduje – keraminis rezervuaras anglims – ugniadėžė. Apatinėje konstrukcijos dalyje yra oro sklendė, per kurią oro srautas patenka į ugniadėžę. Kepsninės kupolo formos dangtyje įtaisyta antra reguliuojama oro sklendė, per ją išeina oro srautas. Šios sklendės padeda reguliuoti maisto gaminimo temperatūrą. Virš ugnies kabinamos kepimo grotelės padėti kepiniams. Taip pat KAMADO tipo kepsninės dangtis turi angą, per kurią įdedamas termometras maisto kepimo temperatūrai matuoti. |
UŽSAKYDAMI ŠIĄ KEPSNINĘ KOMPLEKTE GAUNATE NET 6 PRIEDUS:
PELENŲ VALYMO SISTEMĄ,
KERAMIKINĮ VIŠTOS LAIKIKLĮ,
DAUGIAFUNKCINĖ DVIEJŲ ZONŲ KEPIMO SISTEMĄ,
KEPSNINĖS DANGALĄ,
ĮRANKĮ PELENŲ VALYMUI,
KK BBQ/GRILL RECEPTŲ KNYGĄ. (ANGLŲ KALBA)
Charakteristikos
Specifinė nuoroda